-73%

3X3 m. Коледна светлинна 300 LED завеса и дистанционно

Код на продукта: kolam4
Изчерпан продукт

Изненадайте всичките си гости с новата, Коледна светлинна 300 LED завеса, която свети с топла, силна и мека светлинна, студена силнна светлина и в многоцветен вариант. Красивият дизайн, множеството лампички в едно и 8-те режима на осветление очароват всеки потребител. 

Направете празниците си специални, защото всички ние знаем колко е важна украса. Тя допринася за доброто настроение, прави атмосферата различна и сплотява семейството. Продукта е подходящ за украса на завесите, стъклото, но можете да ги поставите и на други места. 

Поради факта, че лампите са LED, консумират малко енергия и не отделят топлина. Характеризират се и с дълго време на работа от 15 000 ч. до 35 000 ч. 

Проектирана с USB порт, светлинната завеса може да бъде свързана към всяко захранващо устройство с USB порт, за да работят с приказните светлини на завесите навсякъде, където имате нужда, като можете да използвате за захранване, адаптер, своя лаптоп или компютърен порт и други. 

Комплектът включва дистанционно с 8 режима на светене и ключ за включване/изключване. Всички режими могат да се управляват от дистанционното управление, дори да се контролират светлините чрез бутона за захранване на USB.

Дистанционното освен с режимите, разполага и с настройка на таймера и регулируема яркост - Настройване на "ТАЙМЕРА" предлага работа от  (6-часово включване / 18-часово изключване). Натиснете "+" и "-", за да регулирате яркостта (25%, 50%, 75%, 100%) чрез дистанционното управление.

Коледната 300 LED светлинна завеса е с клас на водоустойчивост IP44, което позволява на светлините да работят на открито и на закрито през цялата година без проблем. Продуктът е безопасен за използване, безопасен и за деца и животни. 


Спецификация: 

 • Материал: Пластмаса;
 • Светодиоди: 300 LED; 
 • Дължина: 3 М Х 3 М; 
 • Вид крушка: LED; 
 • Цвят: Топло,бяло ; Студено бяло; Многоцветно;
 • Дистанционно управление: Да; 
 • Режими на осветление: 8 режима; 
 • Таймер: Да; 
 • Мощност: 3 W;
 • Напрежение: 5 V;
 • Светлинен поток: 15; 
 • Продължителност на живота: 30 000 ч;
 • Индекс на цветопредаване: 60 Ra;
 • Захранване: USB порт; 
 • Бутон за управление силата на светлината: Да; 
 • Тегло на продукта: 0,300 гр.

 * Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула. Благодарим Ви за разбирането!


Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 
0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 
0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 


21 .99 лв. 82 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0899225588

3X3 m. Коледна светлинна 300 LED завеса и дистанционно

21 .99 лв. 82 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж