-65.00лв.

Градински трислоен маркуч 3/4'' 25м 10-30 bar

Код на продукта: mark7
В наличност

Представяме Ви градинския трислоен маркуч с размер 3/4'' и дължина 25 метра. Този висококачествен маркуч е специално проектиран, за да удовлетвори всички Ваши градински нужди, като съчетава здравина, устойчивост и удобство при употреба.

Трислоен маркуч от PVC с оплетка и външен гумиран слой, който осигурява изключителна издръжливост и защита срещу външни въздействия.

Вътрешния слой е изработен от висококачествено бяло PVC, този слой гарантира чистота и безопасност на водата, като предотвратява натрупването на замърсявания.

Втория междинен слой е сплетен полиестер, който добавя значителна здравина и устойчивост на маркуча. Този слой е ключов за запазването на формата и предотвратяването на прегъвания и усуквания.

Външния  слой е смес от висококачествен PVC и гума, която придава на маркуча допълнителна издръжливост и специфичен комфорт при допир. Този слой също така предпазва маркуча от UV лъчи и други външни влияния, като увеличава неговия живот.

Работното налягане е до 10 атмосфери, което го прави идеален за повечето градински приложения.

Налягане на разрива е до 30 атмосфери, осигурявайки допълнителна сигурност и надеждност при употреба.

Температурния диапазон варира между -10 до +50 градуса Целзий, което позволява употребата му при различни климатични условия и сезони.

Маркучът е проектиран така, че да бъде устойчив на прегъване, което улеснява използването му и предотвратява прекъсванията в потока на водата.

Външният слой осигурява защита от вредните UV лъчи, предотвратявайки стареенето и повредите от слънцето.

Вътрешният слой предотвратява натрупването на бактерии, като поддържа водата чиста и безопасна.

Маркучът отговаря на всички законови изисквания и стандарти за безопасност и качество в Европа.

Градинският трислоен маркуч е идеалното решение за всички видове градински задачи – от поливане на растения и тревни площи до почистване на двора и градинските инструменти. Неговата здрава конструкция и висококачествени материали гарантират дълъг живот и надеждност при ежедневна употреба. Изберете градинския маркуч и се насладете на удобството, ефективността и дълготрайността, които той предлага.

 

 

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 
0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 
0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 


64 .90 лв. 129 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0899225588

Градински трислоен маркуч 3/4'' 25м 10-30 bar

64 .90 лв. 129 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж