-64%

Челник с двойна LED светлина KX-1805

Код на продукта: chel1
Изчерпан продукт

ОПИСАНИЕ:

Челникът е една изключително полезна вещ, тъй като благодарение на дизайна му, който позволява да се носи на главата, ръцете на човек остават свободни за да носят други предмети, да се подпират на тояжка при походите или просто за да бездействат. За разлика от стандартните челници, които имат слаба светлина и само един обектив, този челник, който предлагаме на вниманието ти, използва силните LED светлини. Като в същото време е проектиран и създаден с три обектива – централен и два по-малки странични, които в същото време могат да се регулират. Неговата светлина достига до около 3-4 метра напред. В същото време батерията на челника може да бъде презареждана многократно чрез компютър или стандартната електрическа мрежа, благодарение на вградения USB порт.

ОСОБЕНОСТИ:

Освен с голямата си мощност и дълга вълна на осветяване, което е изключително важно за безопасността на собственика на челника, когато се намира в нощна обстановка, челникът има и една допълнителна екстра. А именно, ако човек попадне в извънредна ситуация при която животът му бива застрашен, чрез превключването на светлините на челника да може да се подаде светлинен SOS сигнал.
Челникът е изработен от лек за носене и издръжлив материал, а лентата за глава е с дължина, която може да бъде регулирана, като в същото време е и изключително здрава. Удобен е за носене и е незаменим помощник при практикуването на всякакви дейности като къмпингуване, планински туризъм, скално катерене, колоездене, всякакви екстремни спортове, риболов, изследване на пещери, работа в мини и много други.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

 • Вид на продукта: челник с LED светлина с usb порт презареждане;
 • Предназначение: къмпингуване, туристически походи, скално катерене, колоездене, риболов, екстремни спортове и др.;
 • Модел: KX-1805;
 • Цвят: червено-черен;
 • Материал: метал, пластмаса, текстил;
 • Зареждане: USB порт;
 • Обективи: 3 броя;
 • Обектив централен: XPE 100 Lumen;
 • Периферни устройства за леща: COB 180 Lumen;
 • Батерия: литиево-йонна, презареждаща се;
 • Регулируема лента за глава: платнена и еластична;
 • Функции: 3 различни режима на работа;
 • Допълнителна функция: превключване на светлините в SOS сигнал.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

 • 1 бр. челник-устройство;
 • 1 бр. специална платнена лента за глава;
 • 1 бр. USB зарядно за зареждане
Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 
0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 
0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 


7 .99 лв. 21 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0899225588

Челник с двойна LED светлина KX-1805

7 .99 лв. 21 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж