-97.00лв.

Маса за лаптоп

Код на продукта: lapt
Изчерпан продукт

ОПИСАНИЕ:

Мястото никога не стига и когато сте повече хора в къщи няма възможност всеки да си има собствено бюро, на което да работи или се забавлява заедно с преносимия си компютър. При преместване от една стая в друга, при нужда от удобно местенце за работа у дома, предлагаме тази изключително удобна, мобилна масичка за лаптоп с колела.


КАК ФУНКЦИОНИРА?

Масичката е направена от метал и МДФ плоскост и е стабилна и здрава, компактните и размери ще позволят да я позиционирате навсякъде в дома си, а колелцата и създават удобство и лекота за да я придвижвате из дома си без да е необходимо да я вдигате. Мобилната маса е с допълнителен малък плот за поставяне на мишката и можете да регулирате наклона и височината на плота за по-голямо удобство.


ДИЗАЙН:

Тя е с красив и елегантен дизайн, черен цвят и колелца, благодарение на които да можете свободно да я премествате от стая в стая заедно с лаптопа си. Забравете за дългото лутане и чудене, къде да се настаните за да ви е удобно, когато работите от вкъщи - създайте си нужното удобство! 


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Компактно решение за всеки дом;

Без нужда от вдигане при пренасяне, благодарение на подвижните колелца;

Създава удобство при работа и забавление и спестява пространство;

Възможност за регулиране на височината и наклона на масичката;

Допълнителен плот за позициониране на мишка;

Колелца със спирачки за повече стабилност след преместване;

Материал: Метал и МДФ плоскост;

Размер на голям плот: 39 х 34 см.;

Размер на малък плот: 19 х 34 см.;

Нагласяне на размера: от 70 до 90 см.;

Цвят: Черен;

Тегло: 7кг.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

1 х Мобилна масичка с колелца и допълнителен плот за мишка;

1 х транспортна кутия.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 
0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 
0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 


62 .99 лв. 159 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0899225588

Маса за лаптоп

62 .99 лв. 159 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж