-57% Улична LED лампа с дистанционно, три режима на осветяване и соларно захранване +

Улична LED лампа с дистанционно, три режима на осветяване и соларно захранване

Код на продукта: lam7
Изчерпан продукт

Осигурете си ярко LED осветление на открито с независима слънчева енергия. Соларна лампа за улично осветление с 40 LED диода, осигуряващи ярко осветяване на открито в периметър от 50 квадратни метра. Лампата притежава два сензора:

Сензор, който засича движени в обхват от 5 метра и активира светване на лампата за 20 секунди, след което се изключва автоматично. Лампата може да работи и в ''постоянен режим'', светейки икономично, а когато засече движение отново светва ярко за около 20 секунди, след което възстановява икономичната светлина;

Светлинен сензор, който активира лампата автоматично при затъмняване;

В комплекта получавате и дистанционно управление с помощта, на което може да регулирате на разстояние от 5 до 8 метра различните режими:

Ярко осветяване при засичане на движение за около 20 секунди, след което изгасва;

Постоянно икономично осветяване (30%) и ярко осветяване )100%) при засичане на движение за около 20 секунди, след което възстановява икономичния си режим;

Времево реле - автоматично изключване след 3,5 или 8 часа;


Лампата се захранва от вградена Li-ion 5000mAh акумулаторна батерия, която се презарежда благодарение на соларен - фотоволтаичен панел. В продължение на до 8 часа на слънчева светлина, батерията се зарежда на пълно. Лампата може да свети постоянно в продължителност до 8 часа.

 Подходяща е за употреба на открити площи като дворове или улични пространцства, както и пред гаражи. Може да се поставя на предназначена за целта специална тръба или на определено от Вас място - греда, стена, уличен стълб. Използването на лампата на открито не трябва да ви притеснява, защото тя е устойчива на атмосферни условия - влага, вятър и прах.


Характеристики:​

​Материал: Индустриален полипропиленов материал и електронни компоненти;

Захранване: Слънчева енергия;

Висококачествен соларен панел;

Мощност на соларен панел: 6W;

LED oсветяване: 40 диода;

Mощност на светлината: 60W;

Вградена акумулаторна Li-ion батерия: 5000mAh;

Продължителност на живот на лампата: 500000 часа;

Цвят на светлината: мека жълта светлина;

Сензор за движение с обхват 5 метра и широкоспектърен ъгъл 120 градуса;

Атоматично светване при смръчаване;

Водоустойчивост: Сертификат IP65;

Енергоспестяващ клас;

Интензитета на светлината и режимът на действие се контролират от дистанционно управление на лампата;

Възможностда се монтира върху стена или уличен стълб;​

Размери: 40 х 23 см;

Тръбна стойка: не е включена към комплекта


 ​В комплекта включва:

1 х Мощна соларна лампа;

1 х Дистанционно управление (работи с две батерии ААА)

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 
0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 
0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 


25 .99 лв. 59 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0899225588

Улична LED лампа с дистанционно, три режима на осветяване и соларно захранване

25 .99 лв. 59 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж