-80%

LED Коледни лампички на батерии

Код на продукта: kolam3
В наличност

Пазарът изобилства от модели и видове коледна украса и коледни светлини. С уникалната светеща жица, върху която светещите MICRO LED светодиоди сякаш са внедрени ще ви създадат невероятно празнично настроение

Светещ водоустойчив гирлянд от миниатюрни светодиодни LED лампички. Гирлянда представлява микро светодиодни лампички, които са монтирани на изолирана медна жица. Светодиодите са заляти с твърда смола, която спомага за разпространението на светлината и прави лампичките напълно водоустойчиви. 

Без излишни, дълги и груби кабели. Просто свържете батериите и декорирайте, където пожелаете.

Подходящи са за дома, дори и на места, където нямате контакт и навън, тъй като лампите издържат всякакви атмосферни условия – дъжд, сняг, слънце. LED светлините се различават от традиционната коледна украса, тъй като изключително огъваеми и с тях може да оформите или декорирате по различен начин.

Освен това имат няколко режима на работа – постоянна светлина или примигване. Вашият дом, офис, вила или двор, може да се превърне в истинска приказка и то без много усилия, кабели, връзване и пр.

Петметровата светеща жица е създадена в няколко цвята за да отговори на всички очаквания на клиентите – Топло бяло, Студено бяло и Многоцветно.

LED светлините са напълно безопасни и сигурни. Не излъчва топлина и може да се използва при съприкосновение с дърво и всякакви материали. Светлините не съдържат живак и са напълно безопасни за природата и околната среда. Важно е да се уточни, че захранването трябва да остане на напълно сухо място.

Нашият MICRO LED гирлянд е идеален за Kоледна и новогодишна светлинна украса, декорация за прозорци, ефектна светлинна украса на различни предмети и цветя. 

Винаги съхранявайте на сухо място, без директна слънчева светлина и влага, за да запазите живота на коледните светлини за по-дълго. Батериите са разположени в удобна и прозрачна пластмасова кутия.

Спецификация:

  • Материал на кабела: Прозрачен огъваем проводник;
  • Цвят на светлините: Топло бяло; Студено бяло;
  • Дължина на кабела: 5 м;
  • Цвят на кабела: Прозрачен;
  • Подходящ за външна употреба: Да;
  • Захранване: 3 броя стандартни батерии АА (не са включени в комплекта);
  • Температурен диапазон за работа: от -10°C до - 30°C;
  • Влажност: 0% - 65%;
  • Степен на защитеност: IP44.

* Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула. Благодарим Ви за разбирането!


Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 
0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 
0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 


5 .49 лв. 25 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0899225588

LED Коледни лампички на батерии

5 .49 лв. 25 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж