-54%

Мултифункционална електрическа четка за коса с горещ въздух – изсушаване, изправяне, оформяне и придаване на обем

Код на продукта: el-chetka-3
Изчерпан продукт

Мултифункционална електрическа четка за коса с горещ въздух – изсушаване, изправяне, оформяне и придаване на обем и блясък на вашата коса

 

Бързо и нежно

 

Бързо и равномерно разпределение на въздуха за по-бързо сушене и оформяне и за по-добра защита срещу щети от топлина.

 

Голям обем с една стъпка

Специалната електрическа четка за коса е проектирана да бъде едновременно четка и сешоар. Иновативният дизайн ви позволява да изсушавате и оформяте косата си едновременно, което намалява увреждането на краищата на косата и ви помага да спестите време. Овалната форма на четката улеснява разресването на косата възможно най-близо до корените.

По-малко време, без увреждане и повече блясък!

Проектирана да разпределя равномерно и бързо въздуха. Стилизира косата бързо, без да я уврежда.

Йонизираща технология –
отрицателните йони във въздушния поток намаляват размера на водните капчици и изсушават косата по-бързо. За еластична, гладка и лъскава коса с по-малко къдрене и статично електричество.

Когато изсушим косата си с горещ въздух, тя лесно натрупва положителен заряд и се наелектризира. Потокът от отрицателни йони прави косата по-мека и гладка, премахвайки статичното електричество. Многофункционалната четка има йонизираща функция – генерира отрицателни йони, като по този начин се неутрализира положителният заряд. В резултат на това косата остава хидратирана, по-фина и здрава.


Комбинирани косъмчета

Найлоновите косъмчета лесно разплитат косата, изглаждат я и ѝ придават блясък.

 

– 3 степени на температура, 2 скорости на вентилатора
– Лека и удобна за държане
– Ергономична дръжка, въртящ се кабел
– Мощност: 1200
W
– Напрежение: 220-240 V

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 
0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 
0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 


24 .99 лв. 54 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0899225588

Мултифункционална електрическа четка за коса с горещ въздух – изсушаване, изправяне, оформяне и придаване на обем

24 .99 лв. 54 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж