-40.00лв.

Навигация за кола с GPS, 7 инча HD екран и гласови указания на български

Код на продукта: gps
Изчерпан продукт

В днешно време GPS навигацията е задължителен дивайс за всеки шофьор без значение дали пътувате рядко или често. Тази умна джаджа ще ви помогне лесно да стигнете до крайната ви точка и няма да има дори малък шанс да се загубите в непозната за вас местност, а и ще ви упъти по най-краткия и удобен маршрут.

Картите са най - нови и има междинна точка на навигацията. Навигацията има FM TRANSMITTER, но няма AV-IN I BT

Отличният GPS сигнал ви гарантира добра връзка, където и да се намирате. Благодарение на 8 GB вградена памет, ще можете да добавяте и да ъпгрейдвате картите без проблем, за да знаете винаги актуалните маршрути за придвижване. Допълнителните функции като възможността да играете игри или да гледате филми няма да ви оставят да скучаете, когато си почивате след дългия път.

Приятният глас на дивайса ще ви напомня винаги предварително, когато се налага да се отклоните от пътя. Удобното меню на навигацията и гласовото управление ви гарантират безопасност по пътя, защото така няма да се налага да се разсейвате, когато шофирате. Допълнителна екстра е това, че гаджета поддържа множество езици, като по този начин лесно ще можете да се ориентирате в менюто и настройките на устройството.

Обновяването на картите става чрез заместване на старите карти с нови в паметта на навигацията. Ако имате въпроси за обновяването винаги може да се свържете с нас чрез телефон, e-mail или в чата на живо и да ни попитате. Ще получите адекватна помощ.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размер на сензорния екран – 7 инча;

Вградена памет – 8 GB;

RAM – 128 MB;

Слот за карта памет – до 32 GB;

Процесор – 800 MHz;

FM трансмитер – Да;

3,5 мм аудио жак;

Функции – Аудио и видео плейър, браузър, снимки, калкулатор, календар, игри;

Разделителна способност –800 х 480 px;

GPS – Да;

Езици – български, английски, италиански, френски, испански, немски, португалски, румънски,полски, румънски, руски.


В ОПАКОВКАТА

Навигация;

Зарядно за кола;

USB;

2 държача;

Инструкции за употреба.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 
0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 
0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 


119 .99 лв. 159 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0899225588

Навигация за кола с GPS, 7 инча HD екран и гласови указания на български

119 .99 лв. 159 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж