-50%

LED соларна лампа с множество цветове

Код на продукта: gradsol18
В наличност

Тази LED соларна лампа не е просто осветително тяло, а истинско изкуство, което ще внесе магия и атмосфера във вашето пространство. Соларните градински лампи са изключително популярни поради тяхната енергийна ефективност и екологичност. Те използват слънчевата енергия за захранване, което ги прави идеални за всяка среда, където искате да добавите декоративно осветление, без да се нуждаете от електричество.

Основното предимство на този тип осветление е, че се зарежда автоматично чрез слънчевата светлина, без да ви е необходимо да се притеснявате за електрически кабели или захранване. Просто поставете лампата на място, където може да получава достатъчно слънчева светлина през деня, и тя ще се зарежда автоматично.

Тази LED соларна лампа предлага няколко различни режима на светене, които добавят още по-голяма визуална привлекателност и възможности за настроеност спрямо вашите предпочитания и настроение. Можете да избирате между бяла светлина, синя светлина, виолетова светлина или да смесите цветовете в режим RGB, който предлага постепенен преход между различни цветове за по-динамичен и интересен ефект.

Лампата е изработена от висококачествени материали, които са устойчиви на дъжд и други атмосферни влияния. Това я прави подходяща за използване на открито през цялата година, без да се нарушава качеството й или функционалността.

Можете лесно да поставите лампата в градината си, като я забиете в земята или я окачите на стената. Това ви дава гъвкавост да я позиционирате точно там, където желаете, за да се наслаждавате на нейната светлина и красота.

Независимо дали сте настроени към романтична вечер под бяла светлина, или предпочитате по-забавни и цветни експерименти с RGB режима, тази LED соларна лампа ще ви предложи не само функционално осветление, но и атмосфера и уют за вашето пространство. Не се колебайте да добавите този красив акцент към вашата градина или тераса и да се наслаждавате на магията на слънчевата енергия!

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 
0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 
0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 


24 .99 лв. 49 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0899225588

LED соларна лампа с множество цветове

24 .99 лв. 49 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж